Bezoek de Grand Prix F1 in Maleisië
Maleisie Sepang international circuit

Maleïsie het land met de verschillende festivals en evenementen, een land met de vele kleurige bezienswaardigheden. Een ideaal moment om dit prachtige land met een rijke cultuur en historie te bezoeken. Speciaal voor de formule 1 fans biedt Travelair een unieke GP Sepang reis aan. De Petronas Malaysia F1 Grand Prix vindt plaats van 31 october tot en met 4 november, 2019.

Het Sepang International Circuit ligt op ongeveer 50 kilometer van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur en direct in de nabijheid van Kuala Lumpur International Airport.

maleisie_2U verblijft in Hotel Istana, een 5 sterren deluxe hotel waarvan de kamers onlangs geheel zijn gerenoveerd. Het hotel ligt in de “Golden Triangle” met tal van restaurants, uitgaansmogelijkheden en winkelcentra.

Het programma van dit spectaculaire F1 arrangement ziet er als volgt uit.
Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam met aankomst de volgende ochtend in Kuala Lumpur.
Dag 2: Transfer naar Hotel Istana ***** U kunt gelijk over uw kamer beschikken en ontbijten,  privé transfers naar het circuit.
Dag 3: Dag ter vrije besteding.

Programma is uit te breiden, we kunnen u verder adviseren omtrent een passend programma voor u en uw relaties. Transfer naar de luchthaven voor de avondvlucht en transfer de volgende ochtend aankomst te Amsterdam.

Prijsopgave landarrangement/hotelaccommodaties : 

Wij bieden vier verschillende hotels aan bijvoorbeeld van drie-sterren Sentral Hotel Kuala Lumpur, viersterren Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur,  viersterren Royal Hotel Kuala Lumpur en het vijfsterrenhotel Istana Hotel Kuala Lumpur. Prijzen zijn vanaf € 130,- per persoon in een gedeelde 2-pk, inclusief retour transfers luchthaven-hotel, dagelijks ontbijt, transfers naar het race circuit.

Prijzen exclusief retourvlucht naar Kuala Lumpur,  wij leveren een prijsopgave inclusief vliegtickets naar wens (incl. luchthavenbelastingen en toeslagen). Hotelverblijf is inclusief dagelijks ontbijt op basis van twee personen in een tweepersoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.  De toegangskaarten zijn afhankelijk van stoelkeuze; tribune (crystal seat).  U heeft zicht op de pitboxen 1-7, start en finish en het winnaars podium.  Arrangement is inclusief alle genoemde transfers.

maleisie_3Kuala Lumpur wordt wel “the Garden City of Lights” genoemd, dat wel het schiereiland of Peninsular wordt genoemd. De metropool heeft zo’n 2 miljoen inwoners zonder de voorsteden meegerekend. De naam Kuala Lumpur betekent “modderige rivier” en is gegeven door de mijnwerkers, die hier rond 1860 een nederzetting stichtten. Mijnwerkers en handelaren, op zoek naar tin, bouwden hun huizen, waar de Gombak rivier en de Klang rivier samenkomen. Tegenwoordig staat op die plek de Jame moskee.  De aangeboden reisarrangement is met verlenging mogelijk, bijvoorbeeld met een combinatie met een strandvakantie op het eiland Langkawi, of een rondreis.  Graag adviseren wij u verder omtrent een arrangement op maat.  Neem contact op met Travelair,  uw persoonlijke reiscrew !

Bel 0172 241136 of email naar info@travelair.nl