Nieuw Architectonisch hoogtepunt van Westcord hotelketen is Hotel Jakarta
Cafe Hotel Jakarta, Amsterdam

De Nederlandse familie en eigenaren van hotelketen Westcord kunnen trots zijn op hun nieuwste aanwinst, het nieuwe project is een architectonische hoogstandje genaamd Hotel Jakarta Amsterdam op het Java-eiland Amsterdam, het ‘groenste’ hotel van Nederland.  Het hotel is eind juni 2018 gereed om haar gasten te ontvangen. In het atrium is in samenwerking met Hortus Botanicus een tropische tuin aangelegd en de exploitatie van het hotel is energieneutraal.

Er zijn vier verschillende categorie kamers, nl. River view Superior, Waterfront Superior,  Suites en de stijlvolle WOW Suite, in totaal 126 kamers.  De boutique style kamers van 30m2 hebben een warme uitstraling merendeels met bamboo en hout met Indonesische invloeden. Ze beschikken over een inpandig balkon en zijn van alle moderne gemakken voorzien.  De luxe en ruime suites zijn vanaf 40m2 groot en liggen in de punt van Hotel Jakarta en hebben een 180 graden uitzicht over het IJ, het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Noord.

Binnenkort leest u meer na een persoonlijke inspectie, een must voor mijn internationale klanten voor bestemming de “Lage landen”.

Travelair, uw persoonlijke reiscrew.