Het programma is een samengestelde privé rondreis met aanvang in Jakarta en de terugreis bijvoorbeeld vanuit Den Pasar, Bali. U wordt opgehaald per personenauto met airco en chauffeur en tours en maaltijden zijn inbegrepen. Daarnaast heeft u ook een verlengingsmogelijkheid op Bali.

Het arrangement is met name Java over land en een uitgebreide tour langs de oudheden van Midden-Java. Een beroemd voorbeeld is de Borobudur, 42 kilometer ten westen van Yogyakarta. Aan dit heiligdom is in tenminste vijf fasen gebouwd gedurende meer dan vijftig jaar. De Borobudur staat op een kleine heuvel in de vruchtbare vlakte van Kedu. Het monument rijst als het ware op uit een uitgestrekte zee van groene rijstvelden en klapperbomen, die door enorme bergen wordt omsloten.  De monumenten kunnen ons veel vertellen over de oud-Javaanse samenleving zelf.

Parangtritis, Centraal Java , Foto Travelair/Oya PL
Parangtritis, Centraal Java , Foto Travelair/Oya PL

Travelair heeft een selectie van accommodaties voor u geselecteerd met een aantal iconische hotels. Een sfeervolle onderkomen is het Mesastila Hotel & Resort dat verscholen ligt in een oase van groene tropische setting. Het complex is ongeveer 40 minuten rijden verwijderd van het stadscentrum van Magelang. Magelang was het vroegere buitenvilla van een Nederlandse familie en plantage eigenaren. Het hoofdgebouw is omringd door 22 hectare koffieplantage over een straal van 60 tot 80 km gebied. Men kan via één van de drie luchthavens op Centraal Java aanvliegen namelijk Semarang, Jogjakarta of Solo. De gasten worden vanaf de luchthaven hartelijk welkom geheten en in stijl vervoerd naar deze prachtige locatie. Er zijn verschillende type villas o.a. met een grote woonkamer, een kleine veranda met uitzicht op de prachtige Merapi berg en de koffieplantage. De volledig ingerichte ruime kamers zijn uitgerust met praktische en essentiële voorzieningen zoals kluisje, een koffieapparaat en waterkoker.  Voor de gasten die van sport en beweging houden, kan men genieten van een prachtig buitenzwembad, ook mountainbiken of het jogging parcour hardlopen. Dat terwijl bij de spa en wellness de perfecte plaats is om te ontspannen na een actieve dag.

 

Javaans ontbijt, Tugu hotel Malnag. Foto OPL
.Javaans Ontbijt Tugu Malang, Foto Travelair/Oya PL

Dit arrangement is inclusief een A/C personenauto, accommodatie van totaal 22 overnachtingen, een mix van verschillende type hotels en ressorts met sfeervolle ambiance inclusief ontbijt en maaltijden (lunch of diners) zoals het Mesastila bij Magelang behoren één van de mogelijkheden, u reist samen met een Engelssprekende gids, inclusief toegangskosten, excursietocht te paard in Bromo, overtocht per ferry van Ketapang Java naar Bali . Deze reisschema is slechts een voorbeeld met overnachtingen in genoemde accommodaties.

Kamandalu Ubud Resort &Spa
Kamadalu Resort & Spa te Ubud
  • 1 overnachting Alila Hotel Jakarta
  • 2 overnachting Savoy Homann Hotel Bandung
  • 4 overnachtingen Queen Garden Hotel Baturaden of Mesastila Magelang, Centraal Java
  • 3 overnachtingen The Phoenix Hotel/Mercure Yogyakarta
  • 2 overnachting Lor Inn Hotel Surakarta
  • 4 overnachtingen Hotel Tugu Malang
  • verlengingsmogelijkeheid van 6 overnachtingen op het eiland Bali

Afhankelijk het logistieke en van uw persoonlijke wensen en budget maken wij een reisschema met passende hotels op Bali. Travelair biedt diverse maatwerk reisarrangementen o.a. van Jakarta over land naar Bali, ook mogelijk om de reis in combinatie met het eiland Lombok, Flores , Timor of Sumba of de Molukken op te nemen. Geheel afhankelijk van de duur van uw verblijf.

Voor meer informatie neem contact op en bel 0172 241136 of 06 150 57 245


Kamandalu Ubud Resort &Spa
Marangga Cliff side Bale, Foto LHW
Kamandalu Ubud Resort &Spa
Javaanse landschap, Centraal Java. Foto OPL
Javaans ontbijt, Tugu hotel Malnag. Foto OPL