Ambon – in de volksmond Ambon Manisé, oftewel lief Ambon genoemd – kent veel mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Er zijn tal van historische bezienswaardigheden en  veel natuurschoon zoals Pintu Kota en Pantai Natsepa.

Ambon eiland is de gateway voor de prachtige Molukse eilandenrijk. Ambon heeft vele interessante bezienswaardigheden en biedt voldoende vertier voor toeristen. Het eiland heeft prachtige duikplekken zoals Laha, Nama Latu, Tupa of Air Low. Travelair biedt één van de mogelijkheden met een programma op maat voor een 3-daags Ambon eiland tour op maat, verlenging mogelijk en het programma is verder aan te passen.

Dag 1 – Selamat datang di Ambon Pattimura Airport

U wordt hartelijk welkom geheten bij aankomst op de luchthaven Pattimura Ambon.  Met een privé transfer wordt u gereden naar het hotel van uw keuze te Ambon-stad. ’s Middags word u opgehaald voor een lunch en vervolgens een stadstour naar de bekende bezienswaardigheden van Ambon-stad.

Maluku Resort & Spa, Ambon
Maluku Resort & Spa, Ambon Photo OPL

Dag 2 –  Een tour naar het bekende prachtige witte Pantai (strand) Natsepa en  vervolgens richting Suli, Tial en Tolehu, de veerhaven naar de andere eilanden zoals Seram, Saparua, Haruku en Nusa Laut. Tolehu is ook bekend om zijn warmwater bronnen. Voor de heilige alen vervolgen wij de tour naar het dorp Waai. en rijden naar het noordelijke punt door naar het strand van Liang.

Dag 3 – Na het ontbijt wordt de tour naar het Zuidelijk schiereiland via Latuhalat naar het bekende icoon van het eiland Ambon de Pintu Kota. Vervolgens gaat de tour naar Amahusu voor een lunch stop in het Collins Beach hotel.

Dit is slechts één van de mogelijkheden van een 3-daagse tour Ambon eiland. Verlenging  is mogelijk.  Wij maken reizen en tours op maat met diverse excursies in combinatie met de eilanden Saparua, Nusalaut of Haruku.

Einde programma. Amatoooo.

Voor meer informatie bel 0172 241136


Molukken Resort Ora
Molukken Resort Ora
Haria, Saparua Photo OPL
Maluku Resort & Spa, Ambon
Ambon Amahusu Foto OPL