De reis voert ons eerst naar Napels, stad van het alombekende credo “Napels zien en dan sterven”. Napels is een stad met een overvloed aan bezienswaardigheden die het karakter van de stad weergeven. De bekende historische gebouwen Palazzo Carafa Santangelo, Palazzo Filomarino vind je in de wijk Spacca-Napoli.

Napels is befaamd om zijn San Carlo theater, waar je de romantiek van toen kunt proeven. Volgens traditie worden hier nog toneelstukken in het Napolitaanse dialect opgevoerd. Na afloop van een door ons bezochte voorstelling gaan we genieten van de Napolitaanse keuken.

De tweede dag staat in het teken van een bezoek aan Capri, het bloemeneiland, gelegen voor de kust van Napels. U wordt naar de haven vervoerd, waar u aan boord gaat van een Aliscafi (draagvleugelboot). We gaan na aankomst met de kabelbaan naar de plaats Anacapri, waar we een prachtige wandeling langs de ruines van de luxueuze villa van Tiberius maken en een rondleiding krijgen in het beroemde parfumhuis “Carthusia”, hier worden heerlijke aroma’s en bloemen melanges gecreëerd, en in de sfeervolle boutiek kunt u deze producten aanschaffen. Men maakt hier verschillende geuren en u neemt als het ware de “Fiori dei Capri” mee naar huis als aandenken aan dit prachig eiland. Na de lunch gaan we een boottocht maken naar de fameuze “Grotta Azzura” (blauwe grotten). Door de lichtreflectie ontstaat de prachtige blauwe kleur.

De volgende ochtend transfer naar de luchthaven voor de retourvlucht naar Amsterdam.

Voor meer informatie bel 0172 241136


Zwembad Blu Capri Hotel Anacapri
Stijlvolle eetzaal Hotel Capri Bu. Anacapri
Panorama Capri,, JK Place, Capri
Dakterras Grand hotel Vesuvio, Napels
Zwembad Blu Capri Hotel Anacapri