Toscanie_MapEen groepsreis door het mooie Toscane. Voor alle zintuigen wat wils, met bezoeken aan: “ Piazza Dei Miracoli” letterlijk vertaald als “ de Plein der Wonderen” met de Toren van Pisa, het prachtige uitzicht op de landschappen met olijven-boomgaarden en wijngaarden, de steden Florence, Luca en de Verborgen plekken” van pittoreske oude vervlogen tijden met sfeervolle dorpen in deze prachtige streek .

Dag: 1 Aankomst in Florence

Na aankomst rechtstreeks vervoer naar “ C-Hotels Ambasciatori 4 sterren- hotel”. Het Ambasciatori is een moderne hotel met een prachtig uitzicht op de stad Florence. In de avond kunt u een welkomst-drankje nuttigen en te ontspannen op deze eerste 1e dag. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Florence

Na een rijk gevuld ontbijt, een dag met diverse activiteiten waarin men wordt begeleid door de gids. Gedurende deze excursie leer je Florence ontdekken. Het bruisende en inspirerende Florence is vaak omschreven door bekende schrijvers, wiens inleving wordt herinnerd aan dit mooie en tijdloze Toscaanse streek.  Overnachting in het hotel.

Dag 3: Pisa & Luca

Deze dag starten we weer met een overheerlijk ontbijt in het hotel. Vandaag een excursie naar Pisa, waar je de “Piazza dei Miracoli” kan bezoeken met natuurlijk de welbekende “Toren van Pisa”. Hierna wordt de tour vervolgd door een bezoek aan de mooie Toscaanse stad Luca. Luca bezit over Renaissance gestructureerde muren, een rijkdom aan paleizen, musea, kerken en gezellige piazza’s (pleinen). Overnachting in het hotel.

Dag 4: Vervlogen tijden in de pittoreske dorpen en steden

Na het overheerlijke ontbijt, kunt u de ochtend vrij indelen. Een leuk idee is om te shoppen in Florence. Later op de dag, is er een tour naar de “verborgen plekken” van Toscane. Toscane is bekend  om het mooie landschap, de wijngaarden, en de olijven-boomgaarden. Geniet van de sfeer en  om even tot rust te komen in de aantrekkelijke steden en bergdorpen van “Fiesole & Vicchio”.  Overnachting in het hotel.

Dag 5: Vertrek Florence

Laatste ontbijt in het hotel. Na het ontbijt uitchecken voor de terugreis.


Toscaanse dorp
Kaart van de regio Toscane
Kustlijn bij Toscane
5-daagse rondreis “Proef de Toscaanse pracht”