amankila_viewAmankila betekent ‘vredige heuvel’ in het sanskrit, is gesitueerd bij het Oost-Balinese dorp Manggis in het Karangasem district. Vanuit deze prachtige locatie hoog op een rots gebouwd met een oogverblindende uitzicht op de Lombok zee, geniet men van de vergezichten en de rust in deze luxe hotel, de zee en deze historische en idyllische regio van Bali.

De Amankila heeft 34 privé suites opgetrokken met typisch Balinese en Oostere kleuraccenten en stijl, de Alang Alang zijn vergelijkbaar als een Balinese strandhuis. De voetgangerspadden mooi aangelegd met het groene decor van de prachtige tropische beplanting verbinden de suites met de restaurants, zwembaden en andere publieke ruimtes van deze prachtige luxe accommodatie.

Alle suites bestaat uit een ruime slaapgedeelte met grote raampartijen en panoramische uitzichten op zee, een king size canapé, een schrijfbureau compleet met audio systeem. De ruime badkamer is opgetrokken met luxe terazzo tegels en aparte douche en een sunken bad compleet met een assortiment toiletaccessoires. Een divan aan de raamkant, biedt het comfort van een extra slaapplaats en de ruime kledingkasten van cocoshout ademt een sereen interieur met invloeden van de klassieke Ujung stijl, het Waterpaleis gebouwd door de laatste Raja van het Oostelijk district Karangasem.

amankila_resortAmankila is een luxe hotel centraal gelegen bij de traditionele dorpen, er zijn verschillende privé tours naar de bergzame gebied, maar een aanrader om bij zonsopgang een boottrip naar de lagoon en te snorkelen in de heldere wateren. Amankila is een perfecte locatie voor een honeymoon, een 3-daagse verblijf of voor een romatische hideway in een exclusief hotel. Voor wie van rust en exclusieve onderkomen zoekt is de Amankila echt een aanrader.

Additional information

Speciale tourDeze tour kan volledig worden aangepast om jou droomvakantie waar te maken!