Maluku divers Laha, Ambon . Photo Maluku Divers Resort
Maluku divers Laha, Ambon . Photo Maluku Divers Resort
Jetty Maluku Divers Resort. Photo MDR
Jetty Maluku Divers Resort. Photo MDR

Travelair heeft een unieke duikbestemming in haar pakket opgenomen naar één van de mooiste duikplekken ter wereld. De Molukken zijn een nog ongerept paradijs voor duikers en snorkelaars. De Banda-zee, een van de diepste wateren in Indonesië, biedt een oogverblindende onderwaterwereld met een grote variëteit en verscheidenheid. Er zijn allerlei soorten vissen, koraal, macro- en microleven in de schitterendste kleuren. Geen duiklocatie is hetzelfde. Daarom behoort deze archipel al jaren tot de top duikbestemmingen van de wereld.

Maluku Divers Resort

Het Maluku Duikresort is een vakantieverblijf met specifieke duikfaciliteiten (muck diving & onderwaterfotografie) op het eiland Ambon, het hart van de Molukken. Dit resort, dat vlak bij de luchthaven ligt, is een ideale uitvalsbasis voor een van de beste duiklocaties op de kust van Ambon, ‘The Twilight Zone’ bij het dorp Laha. Het staat te boek als ‘muck diver’s heaven’, een paradijs voor bodem/zandduikers. Het boutique hotel is een unieke mix van traditioneel Moluks architectuurontwerp en modern comfort. Het resort kent een behaaglijke ambiance. De bungalows staan tussen mangobomen die zowel schaduw bieden als een oase aan rust.

Zeezicht bungalows

Het duikressort beroept zich erop een van de meest comfortabele accommodaties in de hele Molukse archipel te zijn. Alle tien bungalows zijn gesitueerd in een mangoplantage aan het strand waar rijpe vruchten eenmaal per seizoen zo maar uit de bomen vallen. Elke bungalow heeft een adembenemend uitzicht op de Baai van Ambon. Elke bungalow is 60 vierkante meter groot met een privé badkamer, heet water, airconditioning en een ruim privé terras. De bungalows zijn bovendien voorzien van verschillende oplaadpunten en een individueel camerawerkstation om de foto’s gemaakt tijdens de verkenningsduik in de unieke onderwaterwereld te ontwikkelen.

Resort faciliteiten

Accommodation Maluku Divers Resort. Photo MDR
Accommodation Maluku Divers Resort. Photo MDR
Cottages Maluku Divers Resort Photo MDR
Cottages Maluku Divers Resort. Photo MDR

Het restaurant, bar en keuken van Maluku Divers Resort zijn gelegen in een traditioneel strandcomplex, met een open patio waar u kunt genieten van een maaltijd onder de sterren. Dit duikresort is uitgerust met speciaal op duikers afgestemde algemene ruimtes. Er is een heerlijke loungeplek waar u voor en na de duik kunt relaxen. Er zijn ruimtes die speciale faciliteiten bieden, werktafels om met het resultaat van onderwatercamera’s aan de slag te gaan, waar gast duikapparatuur is, speciale douches en een aantal grote (camera)spoeltanks. Aan alles is gedacht.

Specifieke duikfaciliteiten:

Drie fiberglas speedboten, hoogopgeleide gidsen/duikers vanuit heel Indonesië, transport en volledige spoelservice van (camera) duikinstallaties, duik baddoeken, Nitrox  & 2  L&W compressors: L&W 450 en L&W 280 (als back up) en diverse duikapparatuur te huur.

Informeer naar een reisarrangement met verblijf van 7 overnachtingen met volpension (vaste dag maaltijden),  met 18 duiken in totaal/3 maal per dag, inclusief lokale belastingen en service. Ook mogelijk een verlenging in combinatie met een landarrangement. 

Het arrangement kunnen wij in  combinatie op maat samenstellen met een andere bestemming/eiland, bel 0172 241136 of 06 15057245 en informeer naar een vrijblijvende offerte.

 


Accommodation Maluku Divers Resort. Photo MDR
Jetty Maluku Divers Resort. Photo MDR
Cottages Maluku Divers Resort Photo MDR
Maluku divers Laha, Ambon . Photo Maluku Divers Resort
Maluku Divers Resort taken from the Sea Photo MDR