Anantara_wedding1De Anantara Seminyak Resort & Spa is het ultieme verblijf op het gebied van verwenning en luxe. De Anantara bestaat uit 59 ruime suites , die weer verdeeld zijn in 3 soorten suites: Anantara Suite, Anantara Pool Acces Suite, en de Anantara Ocean Suite.

Wat je niet over het hoofd mag zien is de Anantara Penthouse. Deze penthouse bevat alle luxe die men maar kan bedenken, van grote ruime bedden, een prive bibliotheek, luxe baden, tot aan een groot oppervlakte met een Barbeque-terras. Met overnachtingen in deze Spa Ressort kan men door de vele keuze aan wellness behandelingen helemaal tot rust komen. Een topaccommodatie voor een honeymoon. Deze locatie is idylisch gelegen aan het strand van Seminyak, op de 5e verdieping van dit prachtige complex kan men loungen in de trendy SOS Club en Bar en van een mooi en onvergetelijke zonsondergang – die ver in de horizon vergaat in de Indische Oceaan.

Anantara heeft 3 ruime zwembaden.Voor de indoor recreatie kan men gebruik maken van een goed uitgeruste fitness centrum. Aan cultuur zijn er vele excursies en andere culturele activiteiten te beleven.

Anantara_oceansuiteEen aantal bezienswaardigheden zijn : “Tanah Lot” , Ubud , Candi Dasa of het naburige “Kuta/Legian” Bali’s hotspot voor surfers, zoals ook Uluwatu en Dreamland. De vele keuze aan restaurants van Indonesisch tot Mediteraans of Japanse specialiteiten, Seminyak is – the place to be – voor de shopaholics. De Anantara is een top ressorthotel en Seminyak en omgeving het ontdekken waard.