Atlantis_Lost-Chambers-suites-Het spectaculaire hotel Atlantis The Palm is gelegen op een van de wereldberoemde Palmeilanden. Deze opgespoten eilanden liggen voor de kust van Dubai stad. Voor een speciale vakantie Dubai is de Atlantis is een waar paradijs voor zowel echtparen als families met kinderen, maar ook voor een vakantie en huwelijksreizen Dubai.

Het hotel heeft vier a la carte restaurants met o.a. een verfijnd Japanse restaurant, maar ook Italiaanse specialiteiten. Een Spa met 27 behandelkamers met verschillende soorten massage en ultieme spa behandelingen.

Het Atlantis hotel heeft 1539 kamers en suites, alle kamers zijn ruim en elegant ingericht met diverse type kamers zoals een deluxe kamer, Atlantis kamer op de bovenste verdiepingen van het immense gebouw. De Imperial Club kamer, en de twee type suites o.a. de Executive en de Terrace Suite.

De Atlantis biedt vele mogelijkheden zoals het spectaculaire Aquaventure, het grootste waterthemapark in Dubai met tal van  attracties zoals 7 waterglijbanen, de vele stroomversnellingen en hoge golven en  een afgeschermde haaienbassin. Een bassin met roggen, een dolfijnenbaai met geïmporteerde dolfijnen uit de Salomon eilanden. Aquaventure is gratis voor hotelgasten. De Kids Club Atlantis biedt een speciaal programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Atlantis_dolphinDe Atlantis Dubai opende voor het eerst haar deuren in 2009, het hotel is een ware attractie met de verloren stad Atlantis als een adembenemende thema van  de onderwaterwereld in de Ambassador’s lagoon, met 11,5 miljoen liter en meer dan 65.000 soorten zeevissen verdeeld in 22 verschillende bassins,  De aquaria zijn alle opgetrokken met kenmerkende elementen in kleurrijke interieur en architectuur van het resort.