Ayana_wedding2Ayana Ressort en Spa is gelegen hoog op de rotskliffen van de baai van Jimbaren. Het ressort is gigantisch groot omringd door tropische tuinen met uitzicht op de Indische Oceaan in het Zuidwestelijke kust van Bali.

Ayana Ressort en Spa heeft totaal 368 kamers, incl. 209 ressort kamers, 10 ressort suites, 71 club rooms en suites, 77 privé villa’s met zeezicht en de exclusieve ultra luxueuze Ayana Villa. De ressort design is een typische Balinese stijl gecombineerd met de authentieke tegelwerk en de Alang Alang Balinese dakbekleding het bouwwerk is omringd door Balinese kunst en houtsnijwerk op de marmeren vloeren in de publieke ruimte zowel als in de kamers, villa’s en conferentie kamers.

De gastenkamers zijn compleet ingericht met een 42`LCD TV, Sateliet TV, AC, de kamers worden uiterst goed bijgehouden met 2 x keer per dag housekeeping service. Verder treft men een elektronische safe, plafond ventilator, mini bar, katoenen badjassen en sarongs op de gastenverblijven. De aparte badkamer is van een badkuip voorzien inclusief een complete badlijn en verzorgingsproducten. Ook heeft men toegang tot Hi-Speed internet verbinding en WiFi.

Ayana_seaDineren en entertainment mogelijkheden met tal van faciliteiten voor trouwen en honeymoon is deze toplocatie met een privé huwelijkskapel omgeven door een mooie setting met een spectaculaire uitzicht op de Indische oceaan. Romantisch dineren ervaart u met een persoonlijke butler service in de Pesta lobster op de Pier met uitzicht op zee, of de nieuwste sensatie van de Ayana Ressort en Spa is de pas geopende Rock Bar ook geschikt voor meetings en exclusieve partys, kortom Ayana een belevenis op zich.