BluePoint_ChapelEen romantische accommodatie zowel voor de sportieve surfer of zoekt u een trouwlocatie op dit westpunt van Bali of zoekt u een betaalbare honeymoon dan kunnen wij voor u de Blue Point Bay Villa’s en Spa bij Uluwatu zeer zeker aanraden.

Hoog op de rotsen is het hotel gebouwd met panoramisch uitzicht op de Indische Oceaan met hoge steile rotswanden en de prachtige hoge golven een uitdagende plek voor de gerenommeerde surfer. Deze nog moeilijk te bereiken strand is populair voor surfers uit de gehele wereld.

Het serene landschap omgeven door verschillende zandstranden zoals Saluban Surf of Padang Padang en Labuan Sait is een idylissche locatie en een top accommodatie met een privé kapel voor trouwen op Bali of een honeymoon verblijf. De Blue Point Villas en Spa is luxe accommodatie en echt een aanrader voor een privé vakantie voor de rustzoeker, ver weg van de drukte op Bali en slechts 20 km van de luchthaven verwijderd.

Er zijn totaal 9 villas met o.a. 1x 2-kamer zeezicht Presidential en Honeymoon Villa of 2-kamer villa, 1-kamer zeezicht Jacuzzi villa, 4x 1-kamer villa met 2 étages, 1x 1-kamer villa met 1 étage en 23 deluxe kamers met balkon en koelkast, koffie en theeapparaat op de kamer zowel safe en een bad. Zie voor Special voor aanbieding in de mooie accommodatie.