The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Lobby-Lounge.jpg
The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Lobby-Lounge.

De Ritz Carlton Dubai is een luxueus strandhotel met een historische traditie van elegantie met een uitmuntende persoonlijke service. Het hotel oogt als een beeldschone mix van een Arabische en een Italiaanse Villa complex, omgeven door exotische tuinen en zwembaden aan het brede witte zandstrand van Jumeirah.

Aan het resort bevindt zich de Jumeirah Beach Residence – de JBR Walk – Dubai ’s unieke 1,7 km lange boulevard, met stijlvolle boetieks en fresco cafés, restaurants met wereldkeuken en gezellige terrasjes.

The Ritz-Carlton, Dubai, JBR - Splendido Terrace 4
The Ritz-Carlton, Dubai, JBR – Splendido Terrace

Een verwenvakantie of een honeymoon in Dubai, de Ritz Carlton biedt een exclusieve en comfortabele verblijf. De klassieke ingerichte 138 kamers met ruime balkons of een terras met fraai uitzicht op de exotische tuinen en zee.

The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Ocean-View-Room
The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Ocean-View-Room. Photo credits the Ritz Carlton, Dubai. 

Het hotel is van veel gemakken voorzien, het strand met ligstoelen en parasols of ontspannend genieten aan de pools. Een fitnessruimte, de 4 tennisbanen voor de sportieve gast, of de nabijgelegen Dubai Emiraten Golf Club of The Montgomery, de grootste 18-hole golfbaan van de regio, en voor de golfer een aantrekkelijke combinatie van Luxe en Sport. In de schitterend ingerichte Spa in Balinese stijl kan de gast puur genieten van tal van verwenmassages en schoonheidsbehandelingen.

Voor culinair genieten aan het strand is Amaseena een verrassing met traditionele Arabische keuken gerechten geserveerd in het restaurant gebouwd in Bedoeine tenten.

De diverse accommodaties zijn o.a. Deluxe kamer met tuin/of zwembadzicht, Club kamer, Executive suite met tuin- of zwembadzicht, Club Suite zeezicht, de Emiraten en de Ritz Carlton Suites.

Voor verdere advies voor een privé of een huwelijksreis naar Dubai, email naar info@travelair.nl of bel 0172 241136


The Ritz-Carlton, Dubai - Father & Son in Hotel Lobby
The Ritz-Carlton, Dubai, JBR - Splendido Terrace 4
The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Ocean-View-Room
The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Lobby
The-Ritz-Carlton-Dubai-JBR-Lobby-Lounge.jpg
The Ritz-Carlton, Dubai, JBR - Splendido Terrace
The Ritz-Carlton, Dubai, JBR - Library Bar Overview