Romantic Private villa, Ubud Hanging Gardens
Romantic Private villa, Ubud Hanging Gardens

HangingGardens_RoomBijzonder panoramisch gelegen 7 sterren resort  is de Ubud Hanging Gardens, een unieke ressort gebouwd  op een heuvel dichtbij het kunstenaarsenclave Ubud. Het resort ‘hangt’ middenin in het regenwoud met spectaculaire panorama met uitzicht op de Ayung rivier en de adembenemende rijstterrassen.

Het hotel complex bestaat uit 38 privé villa’s gebouwd op palen. De luxe pool villa is ongeveer 100 vierkante meter groot, heeft een modern interieur, badkamer met bad en buitendouche, airco, telefoon, safe, minibar, TV, terras met een klein privé zwembad en een paviljoen. De Suite pool villa van ca. 160 vierkante meter heeft een extra zithoek op de benedenverdieping.

Bale with jungle view rain forest, UBud Hanging Villas
Bale with jungle view rain forest, UBud Hanging Gardens

Het resort biedt diverse Spa behandelingen. Een shuttle service naar  Ubud is mogelijk slechts één van de vele services van het ressort om de gasten zoveel naar hun zin te maken tijdens het verblijf.  Travelair ontwikkelt maatreizen en reizen met een missie, dit ressort kunnen wij ter harte aanbevelen voor een huwelijksreis en voor zeer speciale gelegenheden.

Voor meer informatie bel 0172 241136 of 06 15057245