Het 5 sterren Aldrovandi Villa Borghese behoort tot de Leading Hotels of the World-keten en is een stadsoase gelegen in de beroemde Borghese tuinen van Rome. Het hotel is ideaal voor reizigers die even willen ontsnappen aan de drukte van de Eeuwige Stad. 

Rome staat bekend als de Eeuwige Stad. Het is eigenlijk net één groot openluchtmuseum met talloze historische gebouwen. Hoog boven die Eeuwige Stad, in de exclusieve Pinciano villabuurt van Rome ligt Aldrovandi Villa Borghese op het uiterste puntje waar men zich letterlijk kan terugtrekken. Ideaal voor reizigers die even willen ontsnappen aan de bomvolle pleintjes van de Italiaanse hoofdstad en de rust willen zoeken maar met de hoogtepunten van Rome zoals de exclusieve Via Veneto en de Spaanse Trappen op loopafstand.

Aldrovandi Villa Borghese

Hotel Altrovandi Villa Borghese, Rome
Buitenbad van het luxe Altrovandi Villa Borghese.

Kijkend over de schilderachtige en weelderige Borghese Tuinen vormt de Aldrovandi Villa Borghese het middelpunt van de chicste wijk van Rome. De 19-eeuwse voorname ivoorwitte villa, een voormalig klooster, is gehuld in marmer en kroonluchters. Het Aldrovandi heeft een wellness-centrum, met een nieuwe La Mer Spa en een fitnesscentrum uitgerust met de modernste apparatuur; het exclusieve restaurant Oliver Glowig met 2 Michelin-sterren; een mooie afgezonderde tuin met een buitenzwembad en een palmbomenterras. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van een pendelbusje naar Via Veneto en de Spaanse Trappen. Bioparco – Giardino Zoologico bevindt zich naast het hotel. Een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in winkelen, musea en kunst.


Buitenbad van het luxe Altrovandi Villa Borghese Rome.
Aldrovandi zwembad
Italie Altrovandi villa Borghese
Italie Altrovandi villa Borghese
Italie Altrovandi villa Borghese
Italie Altrovandi villa Borghese