Mezzatorre_PoolDit 5* luxe Resort is onderdeel van de LHW-Leading Hotels of the World. De Mezzatorre Resort en Spa treft men op het groene eiland Ischia. Deze bijzondere hotel kijkt fier uit over de schitterende Baai van Napels en het eiland Capri. Slechts op achttien zeemijl afstand van de bedrijvige haven van Napels. Het Resort is een uur varen van het glamoureuze Capri, een verblijf op Ischia is een relaxte afwisseling.

In de zomermaanden kunnen de gasten in de buitenlucht dineren onder een rieten dak bij Sciuè Sciuè, het restaurant bij het zwembad.   Hier serveert men regionale lunches geïnspireerd door lokale specialiteiten en lichte maaltijden. Ook zijn er gerechten van de vermaarde Napolitaanse keuken.

Entree Mezzatorre Resort en Spa

Het hoofdgebouw rust op de ruïne van een 16-eeuwse burcht met een wachttoren. De gastvertrekken zijn fraaie openbare ruimtes op verschillende niveaus temidden van een landgoed met hectares dennenbos. Zowel op het hoger gelegen niveau als op de lagere gedeelte maakt het resort maximaal gebruik van haar prachtige natuurlijke setting. De thermale heetwaterbronnen met helende eigenschappen stromen in drie therapeutische waterbaden terwijl de vulkanische modder gebruikt wordt voor diverse spa kuren. Liefhebbers van de natuur komen ook naar Ischia voor de wandelpaden welke zich slingeren rond de kustlijn met een overweldigend uitzicht op  de Tyrreense zee

Locatie

Gelegen op het mooie eiland Ischia in de Mediterrane zee is het resort te bereiken zowel vanaf de vliegvelden van Rome als Napels en ligt vlakbij het eiland Capri.

Dineren

Adembenemende uitzichten en voortreffelijke topgerechten van de Napolitaanse keuken zijn de handelsmerken van de twee restaurants die het resort telt.

In de late namiddag kunt u voor snacks, high tea en aperitief terecht in de openlucht Bar La Terrazza waar de gasten getrakteerd worden op een adembenemend uitzicht op de Baai van San Mantano. In deze levendige en gezellige setting, serveert de bartender verrukkelijke verse cocktails, verfrissenden drankjes  en Napolitaanse koffiespecialiteiten.

In de Chandelier worden er Italiaanse en Mediterrane gerechten geserveerd zowel in de eetzaal die door zachte kleuren omringd wordt of op het terras gelegen op de kliptop met een adembenemend uitzicht over de zee.  U kunt daar genieten van een ontbijtbuffet of een romantisch diner bij kaarslicht, van seizoensproducten en authentieke regionale smaken aangevuld met een keur aan verfijnde wijnen.

De Gazebo Piano Bar Lounge is de perfecte plek voor verpozing met een glaasje wijn, speciale cocktail of delicate cognac na de maaltijd onder het genot van muzikaal entertainment.

Spa

Vermaard om thermale wateren en modderbaden biedt de spa allerlei wellness-kuren  en moderne schoonheidsbehandelingen door bekwame en bedreven specialisten, als gast heeft u toegang tot de Spa en de drie binnenbaden.

Het Mezzatorre Resort & Spa is aangesloten bij LHW/ The Leading Hotels of The World.

Voor meer informatie en prijzen neem contact of bel 0172241136


Terras Mezzatorre hotel en Spa
Buitenbad met zeezicht Mezzatorre hotel en spa Ischia
Lounge Mezzatorre Hotel Ischia
Mezzatorre Junior Suite
Presidential Suite Mezzatorre Hotel en Spa Ischia
Kamer Mezzatorre Hotel en Spa Ischia
Mezzatorre Tower Hotel en Spa Ischia
Terras Mezzatorre hotel en Spa
Terras Mezzatorre hotel en Spa Restaurant
eceptie Mezzatorre hotel en spa Ischia
Entrance Terrace and Restaurant Mezzatorre
Deluxe Suite Mezzatorre