AlQasr_exteriorHoneymoon in Dubai en verblijf in het stijlvolle luxe hotel Madinat Jumeirah Al Qasr, het Paleis zoals het in het Arabisch betekent. De Al Qasr behoort tot één van de fraaiste resorts in Dubai, en één van de 3 hotels die onder de Madinat Jumeirah hotelgroep behoren samen met de Dar Al Masyaf en de Mina A’Salam. Deze hotels zijn sfeervol opgetrokken met Arabische kleuren en de authentieke interieurs van de luxueuze kamers zijn van alle gemakken voorzien. 

De prachtige goed onderhouden tropische tuinen en zwembaden, poolbars en zonneterrassen met comfortabele ligbedden en parasols zijn verbonden aan het uitgestrekte witte strand van Jumeirah. Over de ruim 3,7 km lange lagune varen de Abra’s af en aan een unieke service voor de gasten die met deze traditionele houten boten gratis worden vervoerd. Vakantie Dubai voor een bewuste keuze voor luxe, service en comfort.

Er zijn verschillende type kamers zoals de Arabian Deluxe kamer, Ocean Deluxe kamer, Premium Leisure Club met zee of tuinzicht, en diverse Suites.