DalAiMasyaf_DeluxeHoneymoon in Dubai,  verblijf in de Madinat Jumeirah Dar Al Masyaf en ervaar de luxe in dit stijlvolle Arabische resort aan het witte strand van Jumeirah. De Dar Al Masyaf behoort met de Mina A Salam, de Al Qasr en de Souk tot dit imposante complex, gebouwd als een vestingsstad aan een lagoon.

De Dar Al Masaf bestaat uit 29 ‘Summerhouses’, deze privé villa’s komen uit op een centaal gelegen binnenplaats. De zomerhuizen zijn gebouwd in Arabische bouwstijl en het interieur is stijlvol en Oosters getint. De villas liggen verspreid in tropisch beplante tuinen. Het resort ligt aan het brede witte brede strand van Jumeirah.

De Madinat Jumeirah Dar Al Masyaf resort is omgeven door de 75 verschillende winkels in de nabijgelegen Souk  en 44 verschillende restaurants omgeven door exotische tuinen en de lagoon, De  villas beschikken over een privé butler en bieden vele faciliteiten en watersportmogelijkheden. De Six Senses Spa, een exclusieve Spa biedt gratis gebruik van sauna en stoombaden. Restaurants zijn de Kahmat Al Bahar voor ontbijt, lunch of diner, of  het bekende Thaise Pathai restaurant met exclusieve gerechten uit de Thaise keuken.

In de Centrale binnenplaats worden de gasten verwend met drankjes en Champagne dagelijks tussen 17:00-19:00 uur. De verschillende types kamers zijn de Arabian Deluxe kamer, De Ocean Deluxe kamer, Arabian en Ocean Suites. Dubai vakantie een bewuste keuze voor luxe, service en comfort.