Putahracsa_FacilityEen luxe kleinschalig boutique resort, idyllisch gelegen aan het strand van Hua Hin. Het intieme ressort heeft een hoog service niveau, waar veel aandacht wordt besteed aan elk individuele gast. De Putahracsa ligt niet ver van het stadscentrum van Hua Hin.

In totaal zijn er 59 units met diverse type villas. Silksand Room (44 m2) Een design kamer in lichte tinten met balans en combinatie van verschillende elementen in het sfeervolle interieur.

Sansky Villas (50 m2) Een privé villa die de gast alle luxe biedt en alom een sfeervolle buitengevoel met privégedeelte. De Sansky Villa heeft een privé binnenterras gedeeltelijk met open dak.

Aan de Oceaanside Beach Club & Restaurant, kan men genieten van de ondergaande zon, tevens kan men heerlijk relaxen met op de achtergrond een muzikale omlijsting en een keuze aan verschillende tropische cocktails.  Het summun van genieten aan zee en een ware romantische locatie.

OceanBed Villas diverse types variëren van 80 m2 tot 140 m2 met zeezicht zodat het geruis van de zee zo dichtbij klinkt, de type Oceanbed villas is een ware uitnodiging voor de verwende gast. Elk Villa heeft een eigen 10 meter lange privé zwembad en een jacuzzi, aangrenzend  is de Cliff Patio bar. De Oceanbed villas is een stijlvolle luxueuse villa in Hua Hin.

Overige faciliteiten zijn o.a. de Terrace een perfecte locatie voor de zakelijke agenda, vergaderingen, huwelijk en verschillende evenementen tot maximum 150 personen. De DaySpa, een ideale plek om te genieten van één van de vele luxe Spa-behandelingen.  De Dairies boutique met een groot assortiment aan ambachtelijke lifestyle producten. Exclusief ontworpen kleding en strandbenodigdheden, maar tevens een collectie luxe bedlinnen en toiletartikelen.

Additional information

Speciale tourDeze tour kan volledig worden aangepast om jou droomvakantie waar te maken!