Het Grand Hotel Punto Molino Terme is een luxe ressort.

Grand Hotel Punto Molino Terme
Grand Hotel Punto Molino Terme

Het vijf sterren hotel kijkt uit op de Golf van Napels en het Aragonese kasteel. Het Aragonese kasteel is de grootste bezienswaardigheid van het ‘groene’ eiland, zoals Ischia liefkozend genoemd wordt vanwege de uitgestrekte dennenbossen.

Het Grand Hotel Punto Molino Terme ligt bij de gelijknamige hoofdplaats Ischia en op loopafstand van de bekende winkelstraat Via Roma. De locatie is omringd met prachtige tuinen en een privéstrand.

Dit luxe hotel beschikt over drie zwembaden met o.a. thermaal water, een wellness-centrum en een schoonheidssalon voor speciale anti-aging behandelingen. Het hotel biedt gratis WiFi en in het restaurant kunt u ’s avonds de keuze maken uit een selectie regionale gerechten. Op het panoramaterras kan men genieten van de prachtige ligging met uitzicht op zee.

Travelair kan een landarrangement voor u samenstellen met een transferservice vanaf de luchthaven van Napels of van het treinstation  van Napels naar het eiland. Dit inclusief de autoferry of een snellere verbinding met een Aliscafi (draagvleugelboot). Ook kunnen wij een combinatiereis met bezoek aan Rome of een toer langs de AMALFI-kust inplannen en uw reis verder op maat samenstellen.

Op Ischia Ponte, het historische gedeelte van de gelijknamige plaats, kan men heerlijk genieten van een uitstapje naar het Castello Aragonese, een Middeleeuws kasteel op een vulkanische heuvel. Naast een spectaculair uitzicht kent het ommuurde vesting een bewogen geschiedenis. Het vulkanische eiland staat bekend om de mooie natuur, de vele Spa’s en thermische bronnen. Ischia beschikt over pittoreske dorpen met gezellige pleinen en zandstranden. Wij bevelen ook aan een eilandtour per boot te maken of een eilandexcursie per bus om in één middag een goede indruk te krijgen van de belangrijke hoogtepunten van het eiland.

De prachtige zandstranden van Ischia.
De prachtige zandstranden van Ischia.

Punto Molina Terme is één van de bekende luxueuzere ressorts op Ischia. Het vijfsterren hotel heeft maar liefst tien verschillende kamertypes van een klassieke tweepersoonskamer tot een exclusieve suite villa.

Voor prijzen en verdere informatie neem contact met Travelair op of bel 0172 24 1136


Punta Molino strand
Punta Molino Interieur hotel
Punta Molino
Punta Molino strand
Punta Molino mooie stranden
Punta Molino zwembad