Segara_ReceptionSegara Village bestaat al meer dan 30 jaar en kenmerkt zich door een mix van moderne design en Balinese stijl. De Segare Village te Sanur bestaat uit 120 gastverblijven, verdeeld in Superior rooms, Cottage rooms, en Bungalows.

De architectuur van Segara is traditioneel Balinees, maar het interieur van de verblijven kenmerkt zich door een gevoel en comfort van simpele luxe. Als men zich begeeft op één van de balkons of terrassen van de gastverblijven, proeft men meteen de natuurlijke sfeer van het dagelijkse Balinese omgeving.

Het ressort heeft ook een overheerlijk restaurant “Le Pirate”, hier kan men keuze maken van zowel de Indonesische of de Internationale menukaart. Het is een stylish en nieuw restaurant aan het strand, waar ook het prachtige zwembad gelegen is voor ontspanning na een frisse duik, met uitzicht op één van Sanur’s fraaiste plekken aan het strand.

Segare Village, voor kort of een lang verblijf

Sanur staat wereldwijd bekend om de vriendelijke traditionele gemeenschap die openstaat voor internationale gasten. Segara Village is stijlvol ingericht met karakteristieke Balinese accenten. Entertainment met muzikale Jazzy tunes, klassieke lounge en Balinese traditionele muzikale klanken aan het strandrestaurant of aan genietend van een drankje aan de bar. De Segara Village is één van Bali’s aantrekkelijk accommodatie. De Segare Village is een luxe ressorthotel voor kort of een lang verblijf op Bali’s bekende strand van Sanur.


Segara Village Bali deluxe suite
Segara Village Bali receptie
Segara Village Bali zwembad
Segara Village Bali zwembad