Dreamland_VillaHoog op het westelijk punt van het Zuidelijk schiereiland op de hoge steile rotswanden staat de spirituele Uluwatu tempel – het heiligdom van oprichter Dang Hyang Nirartha een belangrijke icoon van de eerste Hindoïstische traditionele tempel met uitzicht over de Indische oceaan.

Het binnenste heiligdom, is verboden voor bezoekers. Dit heilige gedeelte is alleen te betreden om te mediteren. Vanuit de tempel is het westelijk richting de prachtige witte stranden bekend voor de surfers. Maar ook voor een perfecte setting voor een romatische bruiloft of een honeymoon verblijf in de Dreamland Luxury Villas en Spa.

The Dreamland Luxury Villas en Spa zijn in totaal 40 garden villas, elk met een aparte pool, privé tuin en een openlucht paviljoen (Bale). Het compleks is opgetrokken door een harmonieuze mix van traditionele Balinese architectuur en internationaal boetiekaccommodatie vol elegantie en fraaie kleuren. Een luxueuse villa’s voor een privé verblijf en van alle gemakken voorzien zoals de alom bekende wellness behandelingen in de Spa.

Dreamland_Pool3Privileges voor de gasten zoals het privé Beach Club house met gebruik van surfplank etc., strandstoelen, verfrissende drankjes en maaltijden etc. inclusief  een privé shuttle, die altijd beschikbaar staat voor transport terug naar de villa.

The Dreamland biedt diverse luxe Spa behandelingen en saunabaden. Een uitstekende accommodatie om uw privé vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, of een golfmiddag in het nabij gelegen New Kuta Championship golfbaan of een zeilcruise dan wel een snorkelavontuur langs de kust. The Dreamland biedt u een eigentijdse manier van ontspanning.