Westin_sunset

De Westin Sehayi Beach is een tip voor een Honeymoon in Dubai. Deze luxueuze Westin Seyahi Beach is een beleving op zich.

Het hotel is sinds 2009 geopend, het imposante bouwwerk met 293 luxe kamers grenst aan de jachthaven, aan de kilometer lange parelwitte privé strand aan de azuurblauwe wateren van de Arabian Gulf met uitzicht op de Palm eilanden.

In de Atrium kunt u genieten van een High Tea, de gezellige bars of de top thema restaurants o.a. Bussola on the Beach met culinaire Italiaanse specialiteiten  of authentieke gerechten in het sfeervolle Thaise restaurant. Ontspannen in het fraaie Spa met verschillende verwenarrangementen en massages. Fitnessruimte, en de 4  zwembaden in de mooi aangelegde tuin aan een privéstrand  met strandbedden en parasols. Zeilen is mogelijk of tal van andere watersportfaciliteiten .

Westin_spaTevens is de Westin Seyahi een ideale hotel voor  Golfers, één van de 3 golfbanen is de 18-hole Championship baan speciaal ontworpen door de befaamde Golfer Ernie Els, deze Golfcourse is slechts 15 minuten van het hotel bereikbaar in de naburige Sport City.

Ervaar zelf de fraai ingerichte en comfortabele ruime kamers met de superieure Westin’s Heavenly beds. De luxe badkamers en compleet ingericht met een 42 inch LCD TV. De type kamers zijn Deluxe kamer zeezicht, Executive Clubkamer of Luxury en Duplex Suites.