Vancouver_drinksWe reizen naar Britisch Columbia, de meest westelijke provincie en vliegen aan op Vancouver. Overnachting in het exclusieve Wedgewood hotel, één van de toppers van de stad. Dit luxe boutique hotel bevindt zich niet ver van de trendy Robson street. Dineren in het exclusieve Bachus restaurant – bekroond door de CAA (Canadian Automobile Association) met een “4 diamond award”.

Voor het sportieve gedeelte gaan wij mountainbiken op Grouse Mountain, en genieten van het prachtige panorama. De volgende dag is een mini cruise naar Vancouver Island gepland, voor een spectaculaire kanotocht. Overnachting in de Laurel Point Inn gelegen aan de haven van Victoria. We gaan met Zodiacs orca’s en walvissen spotten, een onvergetelijke belevenis. Door de enorme wendbaarheid van deze boten is de kans groot dat u deze prachtige dieren van nabij kunt bewonderen.

Vancouver_planesWe eindigen onze tour met een bezoek aan een Native Cultural centre, waar wij een voorstelling van lokale dansen en percussie in een Indiaans longhouse bijwonen.


Travelair, uw persoonlijke Reiscrew !