Welkom in Villa The Kailasha, dat letterlijk Paradijs van de Goden betekent. Een toepasselijke naam voor deze prachtige strandvilla in de Tabanan regio aan de zuidwest kust van het eiland Bali. Tabanan is bekend om haar levendige culturele activiteiten. Er is geen toepasselijker naam denkbaar voor deze luxueuze vakantievilla met drie ruim opgezette slaapkamers. U zult zich in het paradijs wanen aan het strand van Tabanan. 

In dit luxueuze oord vlakbij Tanah Lot kunt u volledig tot rust komen. Een oase waar u aan de drukte op het eiland kan ontsnappen.  Met de prachtige vijvers met waterpartijen en de paviljoens omgeven door een gigantische tuin in tropische setting volop wuivende palmbomen met kokosnoten binnen handbereik. Het complex wordt  omringd door  de ruige schoonheid van het stille zandstrand en het kalmerende geluid van de brekende golven.  Villa Kailasha, elegant ontworpen met  een vleugje Nederlands-koloniale stijl, is van alle moderne comfort  voorzien.

Villa The Kailasha, Paradijs van de Goden

villa-kailasha-view-of-villa-from-baleHet brede paviljoen is aangenaam om gezamenlijk te dineren  aan een grote lange tafel. De eetkamer  heeft een open terras  waarbij u kunt genieten van de zachte passaatwinden.  Op loopafstand heeft u  een subliem uitzicht op zee en een verlaten,  glinsterend zwart zandstrand. Verborgen tussen de tuinen is aan de ene kant  het woonpaviljoen  met een twee slaapkamer guesthouse,  met aan de andere kant de Master suite die volledige privacy biedt. Het  ruime privé zwembad  zal u beslist verleiden een  frisse duik te nemen. Tijdens luie middagen of  ’s avonds kunt u er onder het genot van een drankje vertoeven onder de sterrenhemel.  De enorme tuin met het schitterende zwembad grenst aan een groot terras met ligbedden en is omgeven door een groen gazon. Ook ontbreekt de balé niet, het typisch Balinese open huisje aan het strand dat uitkijkt op zee en waar u heerlijk kunt relaxen. Ook is er een speciaal yogadek. De kers op de taart is het spectaculaire uitzicht op de oceaan en de horizon met de legendarische  zonsondergang.

Villa Kailasha is een ideale vakantiebestemming voor familie of een kleine groep  vrienden. Met  de fluweelachtige gazons bezaaid met palmen en geurig bloeiende bomen is deze droomvilla ook een ideale setting voor bruiloften  en feesten voor maximaal 200 gasten,  tegen het betoverende decor van de indrukwekkende  oceaan.  Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Het  team onder leiding van een ervaren villamanager staat geheel tot uw beschikking. De maaltijden worden naar uw wens bereid door een privé kok.  U zult op uw wenken bediend worden zodat u heerlijk kunt ontspannen en  genieten van uw rust en vrije tijd.

Wij verzorgen uw transfer bij aankomst op de luchthaven van Den Pasar, Bali. Tijdens uw verblijf is een auto en chauffeur tevens beschikbaar voor de nodige uitstapjes.

Voor informatie en het plannen van uw reis naar Bali of een combinatie met een andere bestemming in het groene archipel, bel ons op 0172 241136


Luxe 6 persoons suite villa de kalaisha
Uitzicht villa de kalaisha
Genieten aan de balie van villa de kalaisha
Villa Kailasha Bali zwembad en huis
Villa Kailasha Bali Villa and garden
Villa Kailasha Bali zwembad bij de master bedroom
Villa The Kailasha op Bali. Balé met zeezicht en zwembad
Villa Kailasha Master bedroom
Villa Kailasha Bali woonkamer
Villa Kailasha Bali Master badkamer
Villa kailasha Bali uitzicht vanuit het gasthuis