T Goude Hooft met de parel van Den Haag Club 1660
t Goude Hooft Club 1660

’t Goude Hooft is een historische locatie en tevens de oudste herberg van Den Haag. ’t Goude Hooft is sinds 1423 gevestigd in een monumentaal pand aan de Groenmarkt volledig gerenoveerd met een vernieuwde interieur. Een prachtige horeca-etablissement met hedendaags comfort in een sfeervolle historische omgeving, ideaal voor personeelsuitjes, bruiloft en feesten.

Onder het straatniveau vindt u de parel van Den Haag.  Hier is Club 1660 gevestigd, een club die plaatst biedt aan 350 personen. Naast feesten ook geschikt voor recepties, walking dinners en  buffetten.  De feestzaal kan ook opgesplitst worden voor kleine gezelschappen. Een optimaal geluidsysteem zo afgestemd met een rustige zitgedeelte, terwijl op de dansvloer de geluidsvolume toestaat om heerlijk te dansen. Club 1660 is een unieke plek in hartje Den Haag.

’t Goude Hooft is een officiële trouwlocatie, men kan er trouwen en de huwelijksnacht doorbrengen in één van de 8 luxe suites. De suites bevinden zich op de tweede en derde étage, alle acht individueel ontworpen bestemd voor zowel de zakelijke als de particuliere gast. De suites zijn luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien.  #Travelair ook voor events op maat, neem contact met ons en ervaar onze persoonlijke service.